Termeni si Conditii

 


Site-ul Remediu.org oferă remedii naturale la domiciliu pentru unele afecțiuni obișnuite. Toate informațiile legate de sănătate furnizate prin intermediul site-ului nostru sunt destinate educării și informării vizitatorilor cu privire la boli și condiții și modalități de a menține o stare de sănătate optimă. Recunoașteți în mod expres și sunteți de acord că accesul și utilizarea acestui site web și a informațiilor de pe site-ul Web sunt pe riscul dvs. exclusiv.

Remediu.org nu oferă sfaturi medicale sau de altă natură sau de îngrijire a sănătății sau de fitness, diagnostic sau tratament. Remediu.org și serviciile sale au doar scop informativ și nu înlocuiesc sfaturile medicale sau de sănătate profesionale, examinarea, diagnosticarea sau tratamentul. Solicitați întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră sau al altui profesionist calificat din domeniul sănătății înainte de a începe orice tratament nou, de a face orice modificare a tratamentului existent sau de a modifica în vreun fel exercițiul curent sau regimul alimentar. Nu întârziați să căutați sau să nu luați în considerare sfatul medicului pe baza informațiilor de pe acest site

În timp ce încercăm să menținem informațiile cât mai exacte posibil, renunțăm la orice garanție sau reprezentare implicită cu privire la acuratețea sau caracterul complet al acestora. Cititorul își asumă întreaga responsabilitate pentru utilizarea informațiilor de pe acest site.

Remediu.org nu este nici responsabil, nici răspunzător pentru orice reclamație, pierdere sau daune rezultate din utilizarea informațiilor de pe acest site.


Remediu.org este destinat exclusiv adulților. Minorii ar trebui să utilizeze acest site numai cu implicarea unui părinte sau tutore.


Informațiile de pe Remediu.org (text, imagini, sigle, compilare și design) sunt proprietatea noastră. Toate drepturile asupra acestor materiale sunt rezervate. Aceste materiale nu pot fi copiate sau redistribuite în scopuri comerciale sau pentru compensare de niciun fel fără permisiunea scrisă prealabilă din partea noastră.


Nu avem nicio responsabilitate pentru orice deteriorare a sistemului computerului Utilizatorului sau pierderea datelor care rezultă din descărcarea oricărui conținut, materiale, informații de pe Remediu.org


Nu oferim nicio garanție că: (a) Site-ul va îndeplini cerințele dvs.; (b) site-ul va fi disponibil în mod neîntrerupt, în timp util, sigur sau fără erori; (c) rezultatele care pot fi obținute din utilizarea site-ului sau a oricăror servicii oferite prin intermediul site-ului vor fi exacte sau fiabile.


Acest site web are numeroase linkuri către alte pagini de Internet, care ar putea avea informații despre subiecte de sănătate care vă interesează. Nu sponsorizăm și nu susținem niciunul dintre aceste site-uri și nici nu garantăm acuratețea informațiilor conținute pe acestea. În plus, nu avem niciun control asupra practicilor de confidențialitate ale site-urilor web externe. Utilizatorul ar trebui să citească și să înțeleagă politicile tuturor site-urilor web cu privire la practicile sale de confidențialitate. Aceste link-uri sunt furnizate DOAR cu scop general de informare și educație.

Dreptul utilizatorului la confidențialitate este de o importanță capitală pentru noi. Orice informații furnizate de Utilizator nu vor fi partajate cu niciun terț. Ne rezervăm dreptul de a utiliza informațiile pentru a furniza Utilizatorului despre actualizările de pe site-ul nostru.


Remediu.org și tot conținutul, materialele, informațiile și serviciile furnizate pe site sunt furnizate „așa cum este” și „după cum sunt disponibile”. Declinăm în mod expres toate garanțiile de orice fel, expres sau implicit, inclusiv, dar fără a se limita la, garanțiile implicite de comercializare, adecvarea pentru un anumit scop și neîncălcare.


Informațiile de pe acest site web pot conține inexactități tehnice sau erori tipografice; putem modifica sau actualiza orice informații de pe acest site fără notificare prealabilă. De asemenea, putem modifica această declinare de responsabilitate în orice moment și declinarea de responsabilitate modificată va intra în vigoare imediat.